Material Lenjerie Pat La Metru

Material Lenjerie Pat La Metru. Pretul este de 15 lei/m. Damascul este un material de lux, cunoscut pentru moliciunea, calitatea, rezistența și soliditatea culorii.

Lenjerie de pat pentru o persoana, 3 piese, 100 bumbac from www.mezoni.ro

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Pentru ca vrem sa va oferim un in primul rand calitate, va punem la dispozitie toate detaliile despre acestea. Te asteptam in magazinul nostru pentru a descoperii varietatea de modele.

Set Lenjerie 3 Piese, Metru Patrat, Maro Deschis, Format Din Husa Pentru Pilota 170/200 Si 2 Fete De Perna 50/70.

Magazinul online sabaev.ro va propune o gama larga de materiale, de cea mai buna calitate. O lenjerie din bumbac ranforce ofera cel mai bun raport calitate/pret, aratand ca noua chiar si dupa spalari repetate. Peste 50 de culori cu diverse imprimeuri.

La Cerere Se Pot Face Tesaturi Pentru Lenjerii Personalizate Siexclusiviste Dupa.

Ideal pentru confectionarea de lenjerii de pat. Este folosit indeosebi pentru confectionarea tinutelor de zi, dar. Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 400lei !

Read >>  Bijuterii Din Rodiu Pret

Va Oferim O Gama Variata De Materiale Textile Pentru Lenjerii De Pat, Metraje Lenjerii Cu Vanzare La Metru.o Gama Diversificata De Metraje Lenjerii De Pat Din Bumbac Ranforce Atat Pentru Copii, Adulti Cat Si Pentru Hoteluri.

Te asteptam in magazinul nostru pentru a descoperii varietatea de modele. Top 7 cele mai cautate lenjerii de pat. Lenjerie de pat din bumbac 100%, dar și din țesături prețioase, textile pentru baie și bucătărie și echipamente.

Ţesăturile Folosite La Confecţionarea Lenjeriei De Pat Sunt Panzeturile Din Fibre De Bumbac, In Sau În Amestec, Pline Şi Durabile Ca:

Cel mai des vă întâlniți cu acest material la carceafuri și lenjerii de pat. Material lenjerie de pat cu diverse imprimeuri, creponate sau simple. Lenjerii de pat lenjerii de pat creponate/ satinate pentru 1 sau 2 persoane.

Lenjerii De Pat, Steaguri, Fete De Masa, Prosoape, Etc.

Intreaba despre cum se poate coase la masina o lenjerie de pat. Bumbac bumbacul este un material textil, natural care este fabricat din planta cu acelasi nume. Incepand cu anul 2017 sofitex tim a devenit partener seap.