Meteo Baia Mare Pe Ore

Meteo Baia Mare Pe Ore. Prognoza meteo pe următoarele 10 zile pentru județul maramures: Prognoza meteo pentru baia mare pe ore.

Meteo Satu Mare Pe Ore 7 from 7tfrfgtfrgtfrg.blogspot.com

Vezi dacă plouă, ninge sau e soare în baia mare. Aflati cum este vremea acum la baia mare si cum va evolua starea vremii in urmatoarele 5 zile. Vremea in romania pe 10 zile si pe urmatoarele ore.

Temperatura Intre 3° C Si 16° C.

Prognoza meteo in municipiul baia mare vineri, 18 martie, 2022, resedinta judetului maramureș, vremea pe ore in baia mare azi, maine si pentru 10 si 15 zile. Prognoza meteo pe următoarele 10 zile pentru județul maramures: Viteza vantului, directia vantului, presiunea atmosferica, temperatura, umiditatea si vizibilitatea la baia mare.

Ploaia Sau Ninsoarea Slabă Ar Putea Fi Invizibilă Pentru Radar.

Apache/2.4.29 (ubuntu) server at www.meteo.ro port 80 Prognoză meteo pe ore, condiţii meteo, precipitaţie, punct de rouă, umiditate, vânt de la weather.com şi the weather channel prognoză meteo. In paginile noastre va prezentam prognoza meteo in functie de alegerea dumneavoastra:

Intensitatea Precipitațiilor Este Codificată Prin Culori, De La Albastru Deschis La Portocaliu.

Vremea pe 12 ore in romania. Starea vremii şi pe termen lung la 45 de zile de prognoza ☃ fenomene meteorologice înregistrate în anii anteriori în baia mare ☀ detaliate prognoza meteo pentru 10 zile ☔ prognoza meteo pe termen lung pentru baia mare, pentru 30 de zile O pictograma cu starea vremii, temperatura reala si cea resimtita, scurta descriere a conditiilor atmosferice, probabilitatea de precipitatii, cantitatea de precipitatii, umiditatea aerului, viteaza vantului, rafale de vant (viteza maxima a vantului), directia vantului.

Read >>  Facultatea De Litere Baia Mare Orar

Radar De Precipitații, Imagini Satelitare În Format Hd Și Atenționări Meteo Curente, Temperatura Pe Ore, Probabilitatea De Ploaie Și Ore Cu Soare.

Pentru actualizari despre starea vremii in baia mare accesati constant aceasta pagina. Vezi vremea în baia mare și prognoza meteo pentru baia mare sau împrejurimi pentru azi, mâine sau săptămâna viitoare. Vremea baia mare, mâine, pe ore.

Această Animaţie Arată Radarul De Precipitaţii Pentru 1 Ora Anterioară.

Vremea in baia mare, maramureș. Afla prognoza meteo pe 12 ore pentru vreme in toate orasele din romania. Baia mare, maramures 5 zile.