Meteo Negresti Oas Pe 15 Zile

Meteo Negresti Oas Pe 15 Zile. Acest site este de vanzare. Mai multe detalii pe mail sau sms, whatsapp.

Vremea Campina 7 Zile Vremea In Campina Prognoza Meteo from cjvghbsd.blogspot.com

Please wait while your request is being verified. Apache/2.4.29 (ubuntu) server at www.meteo.ro port 80 Descarcă informaţii consistente şi fără decalaje pentru fiecare oră.

Disponibil Oriunde Pe Glob Şi Independent De Staţiile Meteo.

Prognoza vremii pentru orasul negrești din judetul vaslui are o precizie de 95% pentru primele 3 zile, pentru zona cu inaltime geopotentiala de 500 hpa. Prognoza meteo detaliată pe ore, detalii despre temperatură, presiune, umiditate, vânt și precipitații. Temperatura maxima va fi de 10°c (resimtita 7°c).

Read >>  Iphone 8 Cel Ro

Please Wait While Your Request Is Being Verified.

Apache/2.4.29 (ubuntu) server at www.meteo.ro port 80 Deviația este colorată în graficul de temperatură. Vali2008 [at] gmail punct com sau tel 0721 644 644.

Pentru Actualizari Despre Starea Vremii In Satu Mare Accesati Constant Aceasta Pagina.

Ima nopții 85% șanse de precipitații. Prognoza meteo detaliata pe ore contine pe scurt conditiile atmosferice prin intermediul urmatorilor parametri meteorologici: Vrei sa stii cum va fi vremea pe 7 zile in negresti?

Informatiile Despre Prognoza Meteo Pe 15 Zile In Satu Mare Sunt Actualizate La 2 Ore.

Temperatura intre 3° c si 13° c. Aflati cum este vremea acum la negresti oas si cum va evolua in urmatoarele zile. Prognoza meteo detaliata pe ore contine pe scurt conditiile atmosferice prin intermediul urmatorilor parametri meteorologici:

Vantul Va Bate Foarte Usor Din Directia N.

Acest site este de vanzare. Astazi vremea va fi in general frumoasa cu usoare innorari. Vremea pe ore, pe o perioadă de >40 de ani cu history+.