Meteo Zalau Pe 15 Zile

Meteo Zalau Pe 15 Zile. Vrei sa stii cum va fi vremea pe 15 zile in zalau? 28 mar, 2022 vremea la bucuresti prognoza meteo 15 zile in bucuresti vremea in tara.

Meteo Brasov 15 Zile xcvsfa from xcvresrea.blogspot.com

Temperatura, vant, rafale, precipitatii, izoterma, umiditatea relativa, presiunea atmosferica, soarele rasare, soarele apune prognoza pe 5 zile Deviația este colorată în graficul de temperatură. Prognoza meteo in municipiul zalău marți, 22 martie, 2022, resedinta judetului sălaj, vremea pe ore in zalău azi, maine si pentru 10 si 15 zile.

O Pictograma Cu Starea Vremii, Temperatura Reala Si Cea Resimtita, Scurta Descriere A Conditiilor Atmosferice, Probabilitatea De Precipitatii, Cantitatea De Precipitatii, Umiditatea Aerului, Viteaza Vantului, Rafale De Vant (Viteza Maxima A Vantului), Directia Vantului.

Pentru actualizari despre starea vremii in zalau accesati constant aceasta pagina. Aflati cum este vremea acum la zalau si cum va evolua starea vremii in urmatoarele 10 zile. Informația prognozei meteo se actualizează zilnic.

Informatiile Despre Prognoza Meteo Pe 15 Zile In Zalau Sunt Actualizate La 2 Ore.

Aflati cum este vremea acum la zalau si cum va evolua starea vremii in urmatoarele 7 zile. Mai multe detalii pe mail sau sms, whatsapp. Vremea în zalău astăzi e sâmbătă, 26 martie 2022.

Read >>  Meteo Buzau Azi Pe Ore

Viteza Vantului, Directia Vantului, Presiunea Atmosferica, Temperatura, Umiditatea Si Vizibilitatea La Zalau.

Prognoza meteo in municipiul zalău marți, 22 martie, 2022, resedinta judetului sălaj, vremea pe ore in zalău azi, maine si pentru 10 si 15 zile. Fii pregătit(ă) cu cele mai precise prognoze pe 10 zile pentru bucurești, bucurești cu maxime, minime, şanse de precipitaţii de la the weather channel şi weather.com Vremea in romania in urmatoarele 15 zile.

Cu Cât Variabilele Sunt Mai Puternice, Cu Atât Va Fi Mai Incertă Prognoza.

28 mar, 2022 vremea la bucuresti prognoza meteo 15 zile in bucuresti vremea in tara. Vremea.ro îți arată prognoza meteo pe următoarele zece zile pentru orașul tău precum și starea vremii din acest moment. Arad bacau botosani braila brasov bucuresti cluj napoca iasi timisoara.

Prognoza Meteo Pe 15 Zile In Bucuresti Si Toata Romania.

Prognoza vremii pentru municipiul zalău din judetul salaj are o precizie de 95% pentru primele 3 zile, pentru zona cu inaltime geopotentiala de 500 hpa. Viteza vantului, directia vantului, presiunea atmosferica, temperatura, umiditatea si vizibilitatea la zalau. Pe baza modelelor numerice de prognoza a vremii, evolutia fenomenelor meteorologice la nivelul teritoriului romaniei poate fi anticipata rezonabil pentru 3 zile (grad de adeverire de 95%), maxim 5 zile (grad de adeverire de 90%).