Monitorul Oficial Al Romaniei Cetatenie Romana

Monitorul Oficial Al Romaniei Cetatenie Romana. Scan by biblioteca metropolitană bucurești Monitorul oficial al republicii moldova.

FileMonitorul Oficial al României. Partea a 2a 194511 from commons.wikimedia.org

Pagina aceasta de dezambiguizare listează articolele care au titluri identice sau susceptibile de confuzie. Potrivit unui act normativ publicat recent în monitorul oficial al româniei, 102 taxe vor fi eliminate, iar din acestea fac parte şi taxele de. Cetatenia romana este legatura si apartenenta unei persoane fizice la statul roman.

Examinarea Cererii De Catre Comisie Se Va Putea Face Numai Dupa Trecerea A 30 De Zile De La Data Publicarii Acesteia.

93 din 10 februarie 2010, aprobata cu modificari prin legea nr. Monitorul oficial se poate referi la: 726 din 4 octombrie 2002;

Read >>  Ultimele Stiri Despre Dacia

112/2010, Publicata In Monitorul Oficial Al Romaniei, Partea I, Nr.

2 din 31 ianuarie 2022 referitoare la interpretarea şi aplicarea unitară a dispoziţiilor art. 259 din 21 aprilie 2009, aprobată cu modificări și completări prin legea nr. 68/2002 pentru modificarea si completarea legii cetateniei romane nr.

354/2009, Publicată În Monitorul Oficial Al României, Partea I, Nr.

21/1991, publicată în monitorul oficial al româniei, partea i, nr. Persoana care nu poate depune juramantul de credinta fata de romania din cauza unui handicap permanent sau a unei boli cronice obtine cetatenia romana de la data publicarii in monitorul oficial al romaniei, partea i, a ordinului ministrului justitiei de acordare sau, dupa caz, de redobandire a cetateniei romane, pe baza cererii si a inscrisurilor medicale transmise in acest. 21/1991 a cetateniei romane (publicata in monitorul oficial nr.

424 Din 18 Iunie 2002, Aprobata Cu Modificari Prin Legea Nr.

Pagina aceasta de dezambiguizare listează articolele care au titluri identice sau susceptibile de confuzie. Cetatenii romani sunt egali in fata legii; Dacoromanica, biblioteca digitală a româniei:

Ordonanta De Urgenta A Guvernului Nr.

Scan by biblioteca metropolitană bucurești Pe 27 iunie 2012, monitorul oficial a fost trecut din subordinea camerei deputaților în subordinea guvernului, prin ordonanță de urgență. Cetatenii romani sunt egali in fata legii;