Montare Perdele Pe Sina

Montare Perdele Pe Sina. Ea este foarte putin sau ap. Lungimea sinei de perdele de exemplu, la montarea acestei sine pentru perdele am avut nevoie sa taiem sina pentru a incapea pe latimea ferestrei.

SineGalerii Nova Textile Cluj Napoca
SineGalerii Nova Textile Cluj Napoca from www.novatextile.ro

Adauga carligele care vor sustine textilele si pune capetele sinei, astfel incat sa nu alunece in vreun fel perdelele sau draperiile. In cazul in care optezi pentru sina, ea poate fi montata doar pe tavan. Sunt tentat sa pun sina pentru perdele sub grinda.

Se Poate Monta Si Pe Perete Cu Ajutorul Unor Brate De Prindere Folosite La Jaluzele Verticale.

De aceea, pentru montajul de sina pe tavan, puteti sa placati tavanul cu rigips sau polistiren sau puteti folosi galerii cu prindere pe perete. Trebuie sa stabiliti o distanta de la perete pana la sina pentru perdea. Se poate monta si pe perete cu ajutorul unor brate de prindere folosite la jaluzele verticale.

Rotopercutanta Cu Burghiu Sds De 6, Autofiletanta Cu Burghiu Lemn Sau Metal De 10, Capat Surubelnita Stea, Ruleta, Ciocan De Cauciuc Si Creion.

Banda de incretire sau rejansa (banda care se coase pe perdea si de care se agata perdeaua de galerie/sina). Cu actionare cu fir si simpla. Montare galerie din lemn pentru perdele de sufragerie.

Read >>  Vocea Romaniei Echipa Loredana

Ea Este Foarte Putin Sau Ap.

Kit sina vidella top system,150 cm+banda mascare 5 cm stejar,din pvc,2 canale,accesorii incluse, cu prindere pe tavan, pentru perdea si/sau draperie ultimele 3 produse prp: Daca aveti pe cineva sa monteze sina sigur o sa intrebe la ce distanta doriti sa vina sina. Prin simpla montare, galeria sau sina ofera fixarea perdelei si a draperiei in conditii de siguranta, infrumusetand in acelasi timp spatiul, in armonie cu celalalte elemente de decor.

Sina Perdeleexecutam Sina Pentru Perdele.

Montare perdele pe sina 30.iun.2006, 15:09. Din oferta dedeman puteti achizitiona galerii duble sau simple din lemn, galerii din metal, sine pentru perdea, sine pentru draperii si accesorii, in diverse modele, dimensiuni, culori si texturi. Echipele noastre sau colaboratorii nostri pot sa monta orice tip de jaluzele verticale, orizontale, rolete , perdele, draperii, galerii, sine duble sau simple si rulouri exterioare in bucuresti si ilfov.

Galeriile Au Sistem De Prindere Din Tavan Sau Pe Perete.

Montaj sina flexibila pentru perdea. Servicii complete de montaj., curatatorie perdele, croitorie si calcat materiale la domiciliu. Adauga carligele care vor sustine textilele si pune capetele sinei, astfel incat sa nu alunece in vreun fel perdelele sau draperiile.