Oala Fonta Cu Capac

Oala Fonta Cu Capac. 10.8 litri vezi detalii ceaun din fonta emailat cu capac 569 lei capacitate 20 litri diametru : Cantitate oala de tuci din fonta cu capac baking pot.

OALA FONTA CU CAPAC 40 CM PEKA Efonta from efonta.ro

Livrare gratuita la comenzile de 300 lei. Oala din fonta actuel si capac. Oala de fonta emailata 2.7 litri.

Nu Uita Însă De Asezonare (Aplicarea Unui Tratament Periodic Cu Ulei De Gătit) Și Evită Folosirea Detergenților Și Materialelor Abrazive Atunci Când Le Cureți.

Aceasta are proprietatea de a retine caldura foarte mult timp, oferind mancarii o aroma si un gust deosebit. Plita profesionala, grătar, tigaie, ceaun, presa, capace și suporturi. Oala fonta 24 cm cu capac black rose berlinger haus bh 6492.

Oala De Fonta Emailata Cu Capac, Rosie, 5.2 L, Perfect Home Caracteristici:

Poate fi utilizata si pentru preparate la cuptor. 26 cm lungime cu manere: ( nu există recenzii până acum.

24 Cm, Inaltime 11 Cm Culoare:

Livrare gratuita la comenzile de 300 lei. Oala ovala din fonta de 8.5 litri. Raportul dintre calitate si pret este foarte bun.

Read >>  Plita Fonta Pentru Ceaun

Aceasta Are Forma Ovala,Diametrul De 27 Cm.

Comandă direct din magazinul turnătoriei de fonta mae, iași, romania, tot ce ai nevoie pentru bucătăria sau afacerea ta: Oala emailata prevazuta cu capac, de 6 litri, este foarte solicitata de mici si mari bucatari, patimiti de gatit find foarte durabila si rezistenta datorita otelului si emailului care asigura protectie sporita.oala din email are o rezistenta mecanica foarte inalta, nu se deterioreaza, este practica si cu un design clasic, toate aceste lucruri o fac de neinlocuit. Oala fonta (2 in 1) 26 cm perfect home 14793 225.00 ron 198.00 ron;

Poate Fi Utilizata Pe Orice Tip De Aragaz, Poate Fi Pusa La Cuptor Sau In Congelator, In Conditii De Siguranta.

795,00 lei include tva 795,00 lei. Ceaun fonta natur 7.2 l + trepied rola 300 lei 249 lei. 5.2 l poate fi utilizata pe aragaz, flacara deschisa, jar, in cuptor ina.