Oficiul De Cadastru Braila

Oficiul De Cadastru Braila. (în cazul platii tarifelor prin ordin de plată se va mentiona obligatoriu și codul de înregistrare fiscală cif) Soseaua rm.sarat 129, braila tel:

Agenția pentru Protecția Mediului Maramureș Home Facebook from www.facebook.com

(în cazul platii tarifelor prin ordin de plată se va mentiona obligatoriu și codul de înregistrare fiscală cif) Intabulare in regim normal) sau 6 zile lucratoare (pt. Oficiul judetean pentru studii pedologice si agrochimice braila adresa:

Calea Calarasilor Nr.27, Braila, Jud.

Intabulare in regim normal) sau 6 zile lucratoare (pt. Oficiul de cadastru și publicitate imobiliară bucurești (ocpi bucurești) nu își asumă răspunderea în cazul oricăror sugestii din partea persoanelor care nu sunt angajate ale instituției (agenți de pază, persoane care asigură curățenia, delegați, avocați, etc.) și atrage atenția că acestea pot constitui fapte de natură penală. Cautati un profesionist in cadastru si intabulare in braila, iar un pret cat mai bun este important pentru dvs?

In Vederea Reducerii Riscului De Contaminare Cu Coronavirus Recomandam Utilizarea Serviciilor Noastre Online , Utilizarea Corespondentei Prin Email ([email protected]) Sau Prin Curier Postal Pentru Evitarea Contactului Direct Intre Persoane La Ghiseu.

Oficiul judetean pentru studii pedologice si. Firma topocom s.r.l braila are o echipa de 11 angajati cu vasta experienta in efectuarea de topografie, cadastru, geodezie. 34, sector 1, bucuresti, cod postal 011347, o.p.

Read >>  Cariere Spitalul Judetean Braila

Regulament De Organizare Și Funcționare.

Discover latest oficiul de cadastru si publicitate imobiliara braila tenders find active oficiul de cadastru si publicitate imobiliara braila tenders online on our website & mobile app get tender notices(nit) & aoc documents Comunicat de presă ocpi galați, 04.08.2021. Intabulare bucuresti ocpi bucuresti sos.

Executam Trasari Sau Intarusari De Terenuri.

Continutul acestui site este proprietatea sc double p media srl. Navexim cadastru braila acestea pot fi alipite numai daca au numar cadastral si sunt inscrise in cartea funciara. Oficiul de cadastru si publicitate imobiliara judetul braila.

• Amplasată În Inima Brăilei, Clădirea Din Strada Justiţiei Nr.

In urma alipirii, se va obtine un nou numar cadastral, pentru noul imobil obtinut, iar operatiunea de alipire se finalizeaza in fata notarului, care incheie actul autentic si inscrie noul imobil in cartea funciara. Acesta conține informații cu privire la suprafața imobilului și descrierea acestuia, la dreptul de proprietate și. Intabulare la urgenta), termen necesar inscrierii la oficiul de cadastru si publicitate imobiliara braila.