Optiune 6 Euro Telekom

Optiune 6 Euro Telekom. Ele îți oferă, încă de la activare, acces la internet 4g, minute naționale și internaționale, bonusuri, reduceri pentru telefoane și. Activarea extraoptiunii cu 3 euro in reteaua telekom prepay se poate face trimitand sms la numarul 402 sau sunand la 1234.

1GB TelekomDatenflat nur 3,99 Euro, 3GB für 6,99 Euro from www.macerkopf.de

6€ oferta 6 valabilitate 28 zile activeaz. Fix + 200 mb trafic internet) 41.23 ron numar telefon (ex: Bonusul de reîncărcare online constând în trafic de date național (valabil 30 de zile) nu se aplică pentru.

Internationale Din Romania Catre Europa Fix/ Usa, Canada, Israel Fix Sau Mobil / Retelele Mobile Din Franta, Germania, Ungaria, Italia, Marea Britanie Si Spania.

Pretul cartelei telekom n5 cu net nelimitat iti ofera optiunea n5. La activarea cartelei telekom cu o reîncărcare de 7.5 euro credit: Abonamente libere de contract, net nelimitat, oferte internet și tv + cele mai bune oferte portare la telekom

Nu Ma Intereseaza Multe Minute.

Acum ai acces la bonus de date mobile 60gb prin sms gratuit la 888. Dacă vrei să muți serviciul la altă adresă, poți modifica datele de facturare prin apel la 1930 (apel gratuit în telekom romania communications, cu taxă din alte rețele). Vodafone ofera 1 luna internet pe mobil 4g gratuit pentru toti utilizatorii cartela vodafone care au activata o optiune de 6 euro, detalii pentru activare aici.

Read >>  Cat Inseamna 20 De Euro In Lei

Si Retelele Mobila, Respectiv Fixa, Ale Telekom Romania Communications S.a.

Vei primi automat optiunea n6 la prețul de 6 euro credit cu beneficiile: Orange optiunea direct 6 eur (3000 minute in orange + nelimitat sms in retea + 125 minute nationale si int. Bonusul de reîncărcare online constând în trafic de date național (valabil 30 de zile) nu se aplică pentru.

Telekom Ridica Stafeta Si Ofera Un Bonus De Date De 1 Tb (1024 Gb) Gratuit Pentru Cartela Telekom Care Activeaza Una Din Optiunile E Xtra Date M, Extra L, Extra Xl Sau Blackberry.

6gbps trafic național de date la viteza 4g. Activează opțiunea n6 până la 16 iulie 2018 și primești pentru 5 euro credit: Găsește oferta potrivită pentru tine!

Dupa Cum Bine Stiti, Incepand Cu Data De 13 Septembrie, Cartela Cosmote A Devenit Cartela Telekom.

30 de zile ale perioadei de graţie a cartelei telekom și cu conditia efectuarii unei reincarcari in aceasta perioada, caz in care se va adăuga la valoarea reincarcarii. Convorbiri, sms, trafic de date. Aceasta optiune ofera urmatoarele beneficii: