Orar Tren Bucuresti Nord Aeroport Otopeni

Orar Tren Bucuresti Nord Aeroport Otopeni. Cu un tren din gara de nord spre aeroportul otopeni vei putea circula din 12 decembrie 2020. Găsiți cel mai ieftin bilet de tren otopeni spre bucurești

Tren Gara de Nord Aeroport Otopeni. Orar, prețuri from www.air24.ro

Trenul asigură conexiunea rapidă între aeroportul henri coandă și gara de nord din bucurești. Mersul trenurilor, prețuri și bilete ieftine online pentru toate trenurile bucurești spre otopeni. Cei care cumpără bilete online o pot face până la ora.

Din 15 Iulie 2021, Trenurile Care Merg De La Gara De Nord La Aeroportul Otopeni Și Invers Vor Opri Și La Stația Parc Mogoșoaia.

Cu un tren din gara de nord spre aeroportul otopeni vei putea circula din 12 decembrie 2020. Lrop) este cel mai mare aeroport din românia și unul dintre cele două aeroporturi importante din bucurești (celălalt este aeroportul internațional „aurel vlaicu” băneasa). Mersul trenurilor, prețuri și bilete ieftine online pentru toate trenurile bucurești spre otopeni.

Din 13 Decembrie Trenul Ajunge La Aeroport În 20 De Minute Din Gara De Nord Și Retur.

Prețul mediu al unui bilet cfr este de 8,3 lei. Trenuri din otopeni către bucurești: Găsiți cel mai ieftin bilet de tren otopeni spre bucurești

Read >>  Trenuri Iasi Bucuresti Nord

Cei Care Cumpără Bilete Online O Pot Face Până La Ora.

Trenurile circulă 24 ore pe zi, la interval de 40 minute. Prețul unui bilet pentru un adult este de 4 lei. Găsiți cel mai ieftin bilet de tren bucurești spre otopeni

Zilnic, Din Gara De Nord, Cfr Călători Asigură Tren Direct La Aeroportul Internațional Henri Coandă.

Cfr calatori, regio calatori si transferoviar calatori, de aici apar si diferentele de pret. Situat la 16,5 km nord de centrul bucureștiului, aeroportul internațional henri coandă bucurești este cel mai mare aeroport al româniei, deservind 67 de destinații externe și 9 destinații interne. Zile de funcționare în această săptămână:

Călătorești Cu Avionul Frecvent Și Trebuie Să Ajungi La Aeroportul Internațional Henri Coandă (Otopeni) În Siguranță Și Repede La Orice Oră Din Zi Și Noapte?

Căutați rapid rute cu trenul în românia între cele aproape 2000 de stații ale rețelei cfr. Află informații cu privire la orarul trenurilor de călători între principalele orașe din românia, cu date direct de la operatorii cfr călători, transferoviar călători, regio călători, interregional călători și astra trans carpatic. Începe programul la 0:30 și se termină la 23:50.