Pasta De Dinti Opalescence Pret

Pasta De Dinti Opalescence Pret. Faciliteaza asimilarea fluorului in smaltul dintilor, accelerand eliberarea acestuia. Pasta de dinti crest 3d white brilliance a fost special creata pentru a elimina pana la 95% din petele de suprafata in doar 3 zile de folosire.

Pasta de dinti cu salvie 75 ml » Pret 36,05Lei • Puterea from www.putereaplantelor.ro

De la 14 ron de la 39,00 ron / 100 ml. Are si un efect anti. Poate varia in functie de marca, insa de obicei veti regasi cateva produse mai mereu la toate pastele de dinti.

Elibereaza Rapid Si Eficient Fluorura;

De la 14 ron de la 39,00 ron / 100 ml. Faciliteaza asimilarea fluorului in smaltul dintilor, accelerand eliberarea acestuia. Protejează gingiile prin efect de reducere a sensibilităţii.

Read >>  Mașini De Spălat Indesit Altex

Pasta De Dinti Pentru Albire Pearl Drops.

Opalescence whitening pasta de dinti pentru albire cu flor. Specialistii recomanda ca pentru intarirea smaltului dentar, este esential sa folosim o pasta de dinti cu fluor. Protectie maxima asupra smaltului, dentinei si a restaurarii;

Are Un Puternic Efect De Întreţinere A Dinţilor Albi După Tratamentul De Albire Cu Opalescence.

Cum alegi o pasta de dinti pentru adulti? De la 26 ron de la 45,00 ron / 100 ml. Pasta de dinti opalescence de la ultradent este excelenta pentru pacientii ce doresc sa pastreze nuanta dintilor albiti.

Top 5 Pasta De Dinti.

Brandul spune ca intareste smaltul si previne si cariile. Pasta de dinti, opalescence, original formula, pentru albirea dintilor, indepartarea petelor, tub 133gr Pastă de dinţi total action, 75 ml, whitedent.

Pastă De Dinți White Glo Smokers Formula, 100 Ml, Barros Laboratories.

Pasta de dinti cu efect de albire opalescence avantaje: Are si un efect anti. Pasta de dinti, opalescence, original formula, pentru albirea dintilor, indepartarea petelor, tub 133gr