Pat Din Lemn Brad

Pat Din Lemn Brad. Acest produs se livreaza in 3 colete. Vezi mai multe oferte de paturi matrimonile ieftine, frumoase si rezistente, realizate din lemn masiv!

Pat din lemn masiv brad, natur, alb, combinat, pentru from www.olx.ro

Pat dublu realizat din lemn de brad,lacuit culoarea lemnului. Cadru de pat, vidaxl, lemn, 200 x. Pat simplu din lemn de brad masiv,uşor de asamblat.

Set 2 Paturi Stivuibile Copii, Lemn Masiv, O Persoana, Gradinita Cu Somiera Leo Natur 90 X 200 Cm.

Habe 24 pat realizat din lemn de brad,vopsit alb. Pat dormitor serena, lemn brad, 2 persoane ,160×200 cm. Paturile din lemn masiv sunt rezistente, durabile și complet inofensive pentru sănătate.

Pat Simplu Din Lemn De Brad Masiv,Uşor De Asamblat.

Dimensiunile interioare a patutului 60 x 120 cm gama de culori brad, fag. Pat lemn breda 120w acest pat din lemn de brad, stabil cu tetiera inalta, este confortabil in orice. Produsul este livrat demontat, in cutii, cu toate accesoriile necesare asamblarii acestuia.

Read >>  Wc Curte Din Lemn Dedeman

* Suportul De Saltea Inclusa * Salteaua Nu Este Inclusa.

Patut din lemn drewex kuba ii 000312, alb. Deosebit de utila, deoarece poti aseza pe ea un pahar cu apa, o carte sau ceasul desteptator, noptiera completeaza mobilierul din orice dormitor. Acest produs se livreaza in 3 colete.

Pat Din Lemn De Brad Safari Bear Patut Din Lemn De Brad Decorat Cu Ursulet.

Cadru de pat, vidaxl, lemn, 200 x. Potrivit pentru un decor clasic. Pret 449,00 ron pret de baza 499,00 ron.

Acest Produs Se Livreaza In 3 Colete.

De pe grilaj se poate scoate doua bare. Pat realizat din lemn de brad, vopsit marou.acest produs se livreaza in 2colete.* suportul de saltea inclusa*salteaua nu este inclusa.produsul este livrat demontat, in cutii, cu toate accesoriile necesare asamblarii acestuia. Pat dormitor ieftin din lemn de brad natur netratat, 1 persoana.