Pat Din Lemn De Stejar

Pat Din Lemn De Stejar. Împreună cu o construcție robustă, patul va avea o durată de folosință lungă, fără semne de uzură. Experienta de peste 20 ani in realizarea produselor de mobilier din lemn masiv ne permite sa fim flexibili in realizarea de mobilier la comanda, oferind consultanta clientilor.

Pat din lemn masiv de stejar, tapitat "Pilato" Boxspring from www.somproduct.ro

Comanda piese de mobila din lemn masiv produse in romania, din cadrul magazinului nostru online! Noi fabricăm doar un model de pat, mai mult o ramă din stejar 100%, care în accepțiunea mea este mai mult utilă decât frumoasă. La emag, ești liber să alegi din milioane de produse și branduri de top la prețuri avantajoase ⭐.

2550 × 2185 × 900 Mm.

Pentru saltea 200 x 180 cm : 20, 25, 40, 80 mm. Grosimea lemnului folosit la cadrul patului este de:

Read >>  Grinzi Lemn 5X10 Pret

Noi Fabricăm Doar Un Model De Pat, Mai Mult O Ramă Din Stejar 100%, Care În Accepțiunea Mea Este Mai Mult Utilă Decât Frumoasă.

Lățime saltea + 8 cm. Lungime 219,5 cm, latime 200 cm, inaltime capatai: Lungime 219,5 cm, latime 180 cm, inaltime capatai:

Se Poate Opta Și Pentru Inserție De Culoare Albă.

Paturile din lemn de stejar este o optiune pentru cei care doresc rezistenta si durabilitate, pentru ca acestea doua sunt caracteristicile sale principale. Adaugă o recenzie anulează răspunsul. Am ales patul de 90×200.

Patul Lidia Este Realizat În Întregime Din Lemn Natural De Pin, Ceea Ce Garantează O Structură Durabilă.

Beneficiind de utilaje performante si de maiestria unor mesteri tamplari de prima clasa, producem o gama variata de modele pat stejar din lemn masiv, atat de serie cat si la comanda. Comanda piese de mobila din lemn masiv produse in romania, din cadrul magazinului nostru online! Împreună cu o construcție robustă, patul va avea o durată de folosință lungă, fără semne de uzură.

Unice Prin Liniile Naturale Care Se Continua Perfect, Înzestrate De La Natură Cu Simbolurile Trecerii Timpului, Noduri Lemnoase Cu Iz De Broșe De Gală.

Pat casuta montessori copii, lemn masiv, lac natur 90×200. Ai căutat pat lemn masiv stejar. Se poate opta și pentru inserție.