Pensiunea Adriano Braila Contact

Pensiunea Adriano Braila Contact. 4 pizza + 2 litri pepsi gratis! Braila center can be reached within 15 minutes' walk.

Poze cu Pensiunea Adriano 3*** din Braila from www.infopensiuni.ro

Gara este la doar 600 m departare, iar pana distanta pana la parcul monument este de un km. Pensiunea adriano se afla in centrul vechi al brailei, la numai 5 minute de mers pe jos fata de piata centrala. Pensiunea reset club brăila, located a mere 0.6 miles of monument park braila, offers guests complimentary parking, a picnic area and a sundeck.

Apartament Mozaic Is Situated In Brăila.

Situat in braila si inconjurat de centrul istoric, pensiunea adriano este situat in vecinatatea centrelor comerciale: Toate camerele sunt mobilate funcţional şi au tv cu ecran plat cu canale prin cablu și baie privată cu duș, articole de toaletă gratuite și uscător de păr. Pensiunea sabrina, situata in statiunea lacu sarat din braila, va ofera sparii de cazare, restaurant, terasa si loc de joaca special amenajat pentru copii.

Viorel Adrian Pe Turist Info Din 2013.

Aflat în braila și înconjurat de centrul istoric, motel adriano este situat in vecinatatea centrelor comerciale: Gara este la doar 600 m departare,. Adaugă în coș 4 pizza și noi îți asigurăm gratis 2 litri de pepsi să te bucuri de savoarea lor alături de cine vrei tu!

Read >>  Altex Mașini De Spălat Bosch

Motel Adriano Va Pune La Dispozitie Sapte Camere Cu Pat Dublu Matrimonial Fiecare Avand Baie Proprie Cu Cabina Dus Si Tv Led Cu Diagonala De 81 Cm Iar Holul Motelului Este Dotat Cu Un Loc Unde Te.

Braila este printre putinele orase din romania unde se mai poate simti atmosfera inceputului de secol xx, unde poti gasi linistea strazilor umbrite de platani ce do. Braila center can be reached within 15 minutes' walk. Pensiunea adriano se afla in centrul vechi al brailei, la numai 5 minute de mers pe jos fata de piata centrala.

Rezerva Online La Pensiunea Adriano 3* Braila, Romania, Cazare In Orase 2022, Oferte De Cazare, Mic Dejun, Oferte Fara Transport.

See unbiased reviews of pensiunea pescareasca, one of 41 braila restaurants listed on tripadvisor. Comanzi și livrăm în brăila 0239 666 600 0 0 lei. Free public parking is available near.

Pensiunea Heaven’s Vă Oferă Confort, Curtoazie Și Servicii De Calitate Însoțite De Un Călduros Zâmbet De Bun Venit, La Prețuri Rezonabile, Reprezentând O Oportunitate Certă În Primul Rând Pentru Turismul De Afaceri Dar Și Pentru Cel De Relaxare.

After booking, all of the property’s details, including telephone and address, are provided in your booking confirmation and your account. Gara este la doar 600 m departare, iar pana distanta pana la parcul monument este de un km. Pensiunea reset club brăila, located a mere 0.6 miles of monument park braila, offers guests complimentary parking, a picnic area and a sundeck.