Pensiunea Casa Pintea Baia Mare

Pensiunea Casa Pintea Baia Mare. Maramures casa pintea de sub coastă se află in localitatea breb din județul maramureș, la 27 km de baia mare, oferind faci. Pensiunea se afla la 10 minute de centrul nou al orasului si 5 minute de centrul millenium (centrul vechi), in zona parcului municipal si a gradinii zoologice, oferind o superba priveliste, in functie de anotimp, in.

Pensiunea Cremona Baia Mare 3*** Cazare in Baia Mare from www.infopensiuni.ro

Pensiunea hangita cazare la pensiunea hangita. Pensiunea se afla la 10 minute de centrul nou al orasului si 5 minute de centrul millenium (centrul vechi), in zona parcului municipal si a gradinii zoologice, oferind o superba priveliste, in functie de anotimp, in. Pentru cazare, casa pintea din baia mare, dispune camere duble, ptr.

Mese Incluse In Prețul Cazării:

Pensiuni baia mare pensiuni barsana pensiuni borsa pensiuni breb pensiuni giulesti. Pensiunea casa pintea din baia mare pentru cazare, casa pintea din baia mare, dispune camere duble, ptr. Maramures casa pintea de sub coastă se află in localitatea breb din județul maramureș, la 27 km de baia mare, oferind faci.

Read >>  Mersul Trenurilor Baia Mare Ulmeni

Casa Lui Vladut De La 100 Lei.

Vezi detalii (9) pensiunea casa rosa pensiuni. Fumatori si nefumatori, si un apartament, toate cu un design unic inspirat de aerul familiar de acasa, fiecare avand alta culoare, alt mobiler, alte decoruri, ptr. Pensiune casa pintea*** pentru cazare, casa pintea din baia mare, dispune camere duble, ptr.

The Accommodation Comprises 9 Rooms.

20, baia mare, romania +40 362 802 337. Cazare grupuri sportive, artistice in regim hotel, motel cu rezervare din timp. Pensiunea casa mariuca ofera cazare in maramures localitatea breb acceptam tichete de vacanta casa mariuca este situată la intrare in satul breb,la poalele.

Pentru Cazare, Casa Pintea Din Baia Mare, Dispune Camere Duble, Ptr.

Pensiunea casa pintea pensiuni adresa: Casa pintea de sub coastă este in apropiere de cele mai frumoase obiecte turistice cum ar fi:mânăstirea barsana,cimitirul vesel,creasta cocoșului unde se poate face drumeție si multe altele pe care le puteti descoperi ajungand aici,în satul breb se află biserica veche cu cel mai vechi turn de lemn din romania de la 1531.se află în comuna complex cu bai sarate,pe timp de. La capitolul dotari va oferim in fiecare camera televiziune.

Casa Pintea Oferim Cazare In Breb, Jud.

Pensiunea casa pintea din baia mare judetul maramures dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri. Pentru cazare, casa pintea din baia mare, dispune camere duble, ptr. Pensiunea ofera 17 locuri de cazare in 7 camere.