Pensiunea Poiana Verde Slanic Moldova

Pensiunea Poiana Verde Slanic Moldova. Vacanța întregii familii, oferind turistilor cazare în camere foarte spațioase, mobilate la un standard înalt. Aduna grupul de prieteni si vino la pensiunea poiana verde pentru un sejur de neuitat.

Pensiune Poiana Verde, Slanic Moldova, Bacau, Oferte de from www.cazari.ro

Pensiunea poiana verde slanic moldova se afla la intrare in statiunea balneara slanic moldova, la 800 m spre dreapta in zona pensiunilor, fiind locul ideal pt o vacanta la munte indifferent de sezon. Hoteluri, pensiuni, vile si cazare particulari din slanic moldova. Pensiunea poiana verde slanic moldova.

Inscrierea De Unitati Hoteliere Este Gratis Si Necesita Crearea Unui Cont Pe Site !

Complexul turistic poiana verde se afla in renumita statiune , in zona de pensiuni, la 800 m pe dreapta dupa intrarea in localitate, fiind locul ideal pt o vacanta la munte indiferent de sezon. Aduna grupul de prieteni si vino la pensiunea poiana verde pentru un sejur de neuitat. Descriere unitate de cazare pensiunea complexului poiana verde este destinatia ideala pentru vacanta intregii familii, oferind turistilor cazare in camere foarte spatioase, mobilate la un standard inalt.

Read >>  Pensiunea Vila Romana Paltinis

Complexul Turistic Poiana Verde Se Află În Renumita Stațiune Slănic Moldova, Fiind Locul Ideal Pentru O Vacanță La Munte Indiferent De Anotimp.

Pe langa miile de arbori si arbusti ornamentali, flori, pomi. 45 complexul turistic poiana verde se afla in renumita statiune slanic moldova, in zona de pensiuni, la 800 m pe dreapta dupa intrarea in localitate, fiind locul ideal pt o vacanta la munte indifferent de sezon. Am incarcat niste poze cu animalele detinute.

Informatii Complex Turistic Poiana Verde, Slanic Moldova Complexul Turistic Poiana Verde Este Amplasat In Interiorul Unui Parc De Cca 10 Hectare.

Complexul poiana verde care cuprinde pensiunea poiana verde**** este situat la circa 4 km. Aceasta pensiune linistita este perfecta pt o pauza relaxanta de la viata febrile a orasului, fara a renunta insa la confortul vietii moderne. 41 adulți și 18 copii în 19 spații de cazarecamere.

N.balcescu 89, 605500 Slănic Moldova, România.

Vacanța întregii familii, oferind turistilor cazare în camere foarte spațioase, mobilate la un standard înalt. Complex turistic poiana verde, aflat in cadrul unui parc de circa 13 hectare, situat in localitatea. Detalii, creând o atmosferă intimă și primitoare.

Pensiunea Poiana Verde Slanic Moldova.

Hoteluri, pensiuni, vile si cazare particulari din slanic moldova. Érkezés, nyitva tartás a munkatársak angolul és románul kommunikálnak. Nicolae bălcescu, nr.89, slanic moldova, bacau pensiunea poiana verde slanic moldova se afla o distanta de 1 km fata de partia de ski, iar pana in centrul statiunii 3.