Pensiunea Teo Lacul Rosu

Pensiunea Teo Lacul Rosu. Ioan, pe drumul ce duce spre satul bicajel. Drumul spre pensiunea teo urca spre biserica sf.

Cazare Pensiunea Teo la Lacu Rosu (Harghita from www.lapensiuni.ro

Culori de toamna pe drumul spre pensiunea teo din lacu rosu. 1 de comentarii pentru pensiunea teo din lacu rosu cu nota generala de 9.8 din 10 comentarii publicate pentru pensiunea teo din lacu rosu sunt opiniile private ale utilizatorilor acestui site. Ioan, pe drumul ce duce spre satul bicajel.

Drumul Spre Pensiunea Teo Urca Spre Biserica Sf.

16 adulți în 7 spații de cazarecamere. Pe lângă acestea există numeroase trasee spre puncte de observare,. Aici, pensiunea teo va intampina cu ospitalitate, oferind cazare în cele 12 camere in tot cursul anului.

Read >>  Pensiunea Cosalina Grande Slanic Moldova

6.163 De Aprecieri · 2 Discută Despre Asta · 2.060 Au Fost Aici.

Sat bicaz chei, comuna bicaz chei, jud.neamt persoana de contact: Ioan, pe drumul ce duce spre satul bicajel. ℹe o porțiune mica de drum forestier pana la cabana, dar e ok.

Vezi Detalii, Poze, Recenzii Si Preturi La Cazare Pe Portalturism.com.

Detalii opiniile clientilor harta recomanda galerie foto. Pensiunea teo este situată la 900 m depărtare de staţiunea lacu roşu şi la 1000 m altitudine pe muntele vereşcheului. Fii la curent cu cele mai noi oferte, ştiri şi evenimente.

Drumul Spre Pensiunea Teo Urca Spre Biserica Sf.

Pensiunea teo, lacu rosu, romania. (scor din 272 comentarii) evaluată de clienți după sejurul lor la. In apropierea lacului rosu oferim cazare, restaurant modern, terasa, drumetii montane cu ghid turistic, excursii cu microbuz la statiunile din imprejurimi,.

Ioan, Pe Drumul Ce Duce Spre Satul Bicajel.

Distanța de la pensiune până în stațiune este de 3,6 km iar acest drum se. Pentru ca este primul meu review pe acest site, as dori sa pasesc cu dreptul si sa incep cu o experienta pozitiva si anume: Drumul spre pensiunea teo urca spre biserica sf.