Poze Ceramice Pentru Cruci Timisoara

Poze Ceramice Pentru Cruci Timisoara. Culorile îşi păstrează caracteristicile, conferind imaginii naturaleţe. Fotoceramica la pret competitiv, cel mai mic pret de pe piata.

Adelina NEW , NEW Pentru 3 Zile ( Poze Făcute In Locație
Adelina NEW , NEW Pentru 3 Zile ( Poze Făcute In Locație from escorta4u.com

Fotoceramica la pret competitiv, cel mai mic pret de pe piata. Imprimarea fotografiei pe suprafaţă de porţelan se realizează la temperaturi de 1000 grade celsius, ceea ce face că imaginea să aibă o rezistenţa nelimitată în timp, indiferent de intemperii; Fotoceramica, pentru a fi aplicata pe monumentele funerare si cruci, se supune la tratament termic de peste 900 de grade celsius.

Culorile Îşi Păstrează Caracteristicile, Conferind Imaginii Naturaleţe.

Ofertă specială valabilă până la 31.03.2022. Fotoceramica model oval, cu ceramica importata din italia, de foarte buna calitate executata cu atentie. Lemeta comexim comercializează o gamă diversificată de produse funerare din mozaic, granit şi marmură:

Oferim Clientului Posibilitatea De Personalizare A Monumentului, Alegand Materialul, Dimensiunile, Culoarea, Precum Si Alegerea Accesoriilor (Poza Ceramica, Litere Bronz, Accesorii Din Bronz).

Comercializam o gama variata de fotoceramica. Astfel, putem oferi cu încredere o garanție de 100 de ani pentru toate. Aplicate pe monumental funerar, fotoceramicele oferă.

Read >>  Apartament 4 Camere Tineretului Vanzare

Accesorii Pentru Monumente Din Marmura Si Grani ;

Prețuri reduse cu până la 50% la toate modelele de cruci din marmură!. Pietre funerare, borduri morminte, cripte, cavouri, capace morminte, vaze din mozaic, marmură şi granit, toate la standarde europene. Pentru scris pretul este gratuit in limita a 50 de caractere, ce depaseste se taxeaa cu 1.

Firma Noastră De Pompe Funebre Va Oferă Servicii Funerare Complete În Timișoara, În Zona Județului Timiș, Național Și.

Aceste poze pe ceramica se pot folosi atat pentru decor cat si pentru monumente funerare. Culorile îşi păstrează caracteristicile, conferind imaginii naturaleţe. Ne punem la dispozitie oferind servicii funerare complete, de la consultanta pentu obtinerea actelor necesare pana la organizarea de parastase, coliva, organizarea totala a serviciilor la cele mai mici preturi.

Producem O Gamă Extinsă De:

Producem cruci marmura simeria dupa model, schita sau poza. • la cerere se poate oferi si montajul crucilor comandate, iar pretul este 200 lei / cruce (atentie: Merita mentionat faptul ca materialele folosite in realizarea produsului finit sunt de o buna calitate si durabilitate, pentru ca satisfactia dumneavoastra sa fie pe deplin implinita.