Program Taxe Si Impozite Piatra Neamt

Program Taxe Si Impozite Piatra Neamt. Având în vedere lucrările în curs și finalizarea acestora, pe 13. În legătură cu acest aspect, compartimentul comunicare al primăriei a precizat pentru mesagerulneamt.ro:

Parking Piatra Neamt Program vsad from xcwasd.blogspot.com

Articolul continuă după anunțul de. 1b (de lângă piața centrală). Plătește taxe și servicii publice simplu, rapid și sigur!

Este Vorba Despre O Creștere Cu 3,8% (Indexarea Cu Rata Inflației) A Impozitului Pe Locuinţe, Pe Teren, Auto, Și A Altor Impozite Şi Taxe Speciale.

Imaginile de astăzi, 5 ianuarie, de la direcția taxe și impozite piatra neamț, arată că mulți cetățeni au ales să plătească la ghișeu datoriile pe care le au față de municipalitate. 1b (de lângă piața centrală). Articolul continuă după anunțul de.

Plătește Taxe Și Servicii Publice Simplu, Rapid Și Sigur!

Miercuri, 30 decembrie până la ora 18:30. „oamenii au început să se prezinte la ghișee pentru achitarea taxelor și. Primăria piatra neamț anunță că, deși direcția de taxe și impozite piatra neamț funcționează după un program normal în aceste două zile, nu se pot încasa decât amenzi și taxe judiciare de timbru.

Read >>  Directia Impozite Si Taxe Locale Satu Mare

Direcţia Taxe Şi Impozite Piatra Neamt Deschise Azi.

Serviciul impozite şi taxe persoane fizice: Serviciul impozite şi taxe persoane juridice: Strada alexandu cel bun, piatra neamț, telefon, program de functionare, fotografie, hartă, locatie

Administratia Finantelor Publice Piatra Neamt.

În legătură cu acest aspect, compartimentul comunicare al primăriei a precizat pentru mesagerulneamt.ro: Având în vedere lucrările în curs și finalizarea acestora, pe 13. Pentru folosirea mijloacelor de reclamă şi.

Pe Întreaga Perioadă De La Începutul Anului Și Până În Prezent Se Remarcă O Creștere A Gradului De Colectare La Impozitele Și Taxele Locale, Față De Aceeași Perioadă A Anului Trecut, Respectiv De La 21.000.000 Lei În 2021 La 24.000.

Direcția generală de asistență socială și protecția copilului sector 4 direcția pentru politici fiscale și bugetare locale contact facebook call center: Propunerea celor din conducerea primariei trebuie sa primeasca girul consilierilor locali, in sedinta programata astazi. Reduceri cu până la 10% la taxe şi impozite în piatra neamţ, în funcţie de modalitatea de plată (2022) consiliul local piatra neamţ a stabilit astăzi nivelul taxelor şi impozitelor pentru clădiri, terenuri, mijloace de transport, taxe pentru eliberarea certificatelor, avizelor şi autorizaţiilor;