Proiect Casa 3 Camere

Proiect Casa 3 Camere. Va oferim casa pe pamant realizata din structura clasica de fier beton, zidarii de bca si acoperis de lemn,. Parter *** pentru cei ce nu mai suportă traiul la bloc, avem, desfăşurat pe 96 mp, un proiect frumos, gândit să vă facă a vă simţi “ca acasă”.

Proiect Casă Mică, Parter, 149 mp, 3 Camere, 2 Băi, ID 6670 from www.casebinefacute.ro

Mai trebuie sa iei in considerare amprenta, numarul de camere sau de bai pentru casa ta. Suprafata unei astfel de case este optimizata, in sensul ca se castiga spatiul pierdut cu casa scarii. Model casa life 110 l walmdach, suprafata 108 mp, 3 camere, proiect haus xxl.

Corpul În Formă De L Propune Finisaje Distinctive, Subliniind Zona De Intrare Din Jurul Casei Și O Terasă Spațioasă, Situată Pe Latura Cu Grădina.

Un dormitor matrimonial de aproape 13 mp, care are in componenta si un dressing de 3,7 mp este piesa de rezistenta a acestui proiect de casa doar cu parter. Cst300 este un proiect de casă eficientă energetic ce poate fi construită pe structură din lemn clt sau timber frame sau pe structură din beton armat și zidării, ideală pentru un teren îngust. Numar bai:2 numar dormitoare:3 comanda gratuit proiectul

Read >>  Apartament 2 Camere Iancului

Exista O Multitudine De Proiecte De Case Cu Trei Camere, Dar Daca Doriti Un Proiect Deosebit Ar Trebui Sa Il Vedeti Pe Cel Prezentat In Cele Ce Urmeaza.

Costul de proiectare a instalațiilor se percepe în funcție de suprafața construcției. Trebuie sa te hotarasti daca ai nevoie de un proiect cu sau fara garaj. Este compusa din 3 dormitoare si o baie.

Proiect Casa Cu 3 Camere Fara Etaj.

Model casa life 110 l walmdach, suprafata 108 mp, 3 camere, proiect haus xxl. Proiecte case peste 170 de modele de case. 4.000 euro (tva inclus) parcare subterană:

Suntem O Echipa De Arhitecti Cu Experienta, Intotdeauna Capabili Sa Realizeze Proiecte Case In Concordanta Cu Propriile Dumneavoastra Idei Si Necesitati.

Parter *** pentru cei ce nu mai suportă traiul la bloc, avem, desfăşurat pe 96 mp, un proiect frumos, gândit să vă facă a vă simţi “ca acasă”. Tot aici mai gasim doua dormitoare de 12,36 respectiv 12,37 mp. Atunci cand suprafata terenului o permite, casa fara etaj prezinta anumite avantaje evidente.

Va Oferim Casa Pe Pamant Realizata Din Structura Clasica De Fier Beton, Zidarii De Bca Si Acoperis De Lemn,.

1 180 € 2 bai 61.25mp reducere 15% casa parter si etaj cu trei dormitoare et192. 1 windfang + 1 hol * 1 living * 1 bucătărie deschisă * 3 dormitoare * 2 bai * 1 cameră tehnică * 2 terase descriere. 105 3 dormitoare 2 camere de baie.