Proiect Casa 35 Mp

Proiect Casa 35 Mp. Din categoria proiecte case mici, va prezentam aceasta casa cu prispa, organizata functional eficient pe nivelul parterului. Klaus (123.03 mp) casa fam.

Casa mica cu mansarda, 51 mp, 1 dormitor, 2 bai imagini from ideigeniale.ro

Klaus (123.03 mp) casa fam. 3/14/2019 · pret proiect casa: 20 lei / mp, dar nu mai puțin de 3000 lei / proiect.

* Se Va Întocmi, Numai După Semnarea Contractului De Proiectare Și Stabilirea Soluției Tehnice Finale.

In general o casa mica are un spatiu de locuit pana in 100 de mp, de cele mai multe ori suprafele fiind cuprinse intre 70 si 90 de mp. Serviciul este taxat în funcție de suprafața construcției. Savin (102.35 mp) casa fam.

Primul Proiect Ales Este Al Unei Mini Vile Cu Mansarda, Cu O Suprafata La Sol De Doar 46 Metri Patrati Si O Suprafata Totala De 93 Metri Patrati.

Este doar o magazie de tara utilata ca o garsoniera si construita la un pret piperat. Pentru cei care isi doresc o casa de vacanta, o casa la tara sau o casa mica si ieftina am gasit 4 proiecte foarte interesante de astfel de locuinte. Proiecte case mici reprezinta solutia perfecta pentru tinerele familii aflate la inceput de drum sau pentru cei ce doresc un spatiu de vacanta numai al lor, intim, practic, confortabil si complet utilat.

Read >>  Casa De Vanzare Alba Iulia Olx

Aceasta Casa Are O Suprafata Mica Si Un Cost De Realizare Foarte Redus.

Va prezentam probabil cel mai simplu si demn de luat. 3/14/2019 · pret proiect casa: Acest proiect te va cuceri instant si sunt sigur ca vei decide sa construiesti aceasta superba casa mica doar cu parter.

10 X 5 = 50 Mp Suprafata Construita:

Costul mediu pentru un proiect de casă (proiect complet) este de 70 lei/mp, sau de obicei între 47 lei/mp și. Întocmire documentație avize pentru d.s.p. Zamfir (118.35 mp) casa fam.

Ionescu (150.44 Mp) Casa Fam.

7 arhitecti 4 ingineri 820 de proiecte autorizate din 2011 Din categoria caselor mici va prezentam un proiect de casa parter, cu dormitoare mansardate. Orice proiect se poate personaliza in functie de dorintele dumneavoastra, amplasament, reglementarile urbanistice si punctele cardinale.