Pungi Pentru Ambalat Lenjerii De Pat

Pungi Pentru Ambalat Lenjerii De Pat. Lenjerie de pat premium finet de lux yp01. Cuvertura pat cocolino blanita / 180×230 cm.

Lenjerii de pat fetițe cu păsărele pentru o persoană from lenjeriirosette.ro

Lenjerii de pat (236 produse) 236. Ambalaj pentru articole textile 62*91. Ambalat elegant in cutie de carton + punga pentru cadou.

La Emag, Ești Liber Să Alegi Din Milioane De Produse Și Branduri De Top La Prețuri Avantajoase ⭐.

Ambalaj pentru articole textile 70*55*20. Pungi pungi pentru livrarea coletelor, pentru păstrarea în siguranță a alimentelor sau pentru a proteja hainele sau documentele, îți propunem o gamă variată de pungi, diferite tipuri și mărimi, la prețuri foarte avantajoase. Lenjerie de pat premium finet de lux yp02.

Read >>  Centrul De Creatie Braila

Evitați Expunerea Directă La Soare Și Temperaturile Mai Mari De 35°C.

Pungi , ambalaje cadou , gradinita si scoala , copii. Decoratiuni diverse pentru casa diverse În funcție de dimensiune, pot fi folosite pentru ambalarea jucăriilor, articolelor de îmbrăcăminte, obiectelor decorative, bijuterii, fețe de masă, lenjerii de pat etc.

Cutiile Din Imagine Au Dimensiunile De:

Indemnam la o buna sortare a deseurilor de ambalaje de selectie pe cosuri de gunoi pentru a proteja natura. Aceste pungi nu sunt pungi ziplock sau cu clapeta adeziva ci numai cu manere. Cuvertura pat cocolino blanita / 180×230 cm.

Ambalaj Pentru Articole Textile 51*71Cm.

Lenjerii de pat (236 produse) 236. Pungile cu clapetă adezivă sunt disponibile în diferite dimensiuni, permițând o utilizare facilă pentru ambalarea unei game foarte largi de produse. Lenjerie de pat pentru 2 persoane, 6 piese, confectionata din bumbac satinat., bumbacul satinat este unul din cele mai cautate materiale de lenjerii de pat.

× Avertizare Pentru Scopuri Precum Afișarea De Conținut Personalizat, Folosim Module Cookie Sau Tehnologii Similare.

La dedeman puteti alege oricare din cele 34 produse din categoria ambalaje. Pungi de ambalat 10 ron. 159,00 lei 99,00 lei fără tva:99,00 lei.