Samsung S10 Cel Mai Mic Pret

Samsung S10 Cel Mai Mic Pret. Cel mai performant si la un pret mult mai bun decat modelul cu procesor exynos. Daca doriti sa comandati piese pentru orice model de telefon samsung accesati www.gsmuniversal.ro.

TOP 9 cele mai bune telefoane de la Samsung în 2021 from flip.ro

Cel mai mic pret si oferte speciale. Iar în combinație cu camerele de 12 mp cu unghi deschis și teleobiectiv, poți face fotografii folosind funcția de zoom optic dublă. Informatii actualizate despre stoc si transport.

Informatii Actualizate Despre Stoc Si Transport.

Android 9.0, up to android 12, one ui 4.1. Daca doriti sa comandati piese pentru orice model de telefon samsung accesati www.gsmuniversal.ro. Schimbat sticla de protectie display.

Husa Silicon Pentru Samsung Galaxy S10, Unicorn Ninja.

Stoc real, cel mai mic pret. Iar în combinație cu camerele de 12 mp cu unghi deschis și teleobiectiv, poți face fotografii folosind funcția de zoom optic dublă. Galaxy s10 128gb dual g973 specificatii tehnice caracteristici generale si dimensiuni tip smartphone:

Read >>  Pret Metru Cub Lemn Stejar

Adica Performante Suficiente, Multi Nici Nu Au Nevoie De Mai Mult.

Detaliile pentru produsul display cu touchscreen samsung galaxy s10 g973 original negru au caracter informativ, pot fi modificate fara instiintare prealabila. Si acum, alte detalii legate de samsung galaxy a73 5g. Preturile de mai jos fac referire la manopera.pretul de achizitie al piesei nu este luat in calcul.

În Ciuda Faptului Că Este Un Telefon Ieftin, Acesta Are Un Ecran Super Amoled De 6,4 Inch, Stocare Internă De 128Gb, Patru Camera La.

Cum poti sa cumperi samsung galaxy s10 la un pret mai mic ce preț va avea samsung galaxy s10. Ma astept la un pret de aproximativ 500 euro. (galaxy s 10 128 gb dual g 973) producator:

Detaliile Pentru Produsul Inlocuire Geam Sticla Display Samsung Galaxy S10 Au Caracter Informativ, Pot Fi Modificate Fara Instiintare Prealabila.

Cel mai mic pret si oferte speciale. Fotografiile prezentate au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Ai libertatea sa platesti in rate, beneficiezi de plata in rate, deschidere colet, easybox si instant money back.