Senzori Parcare Cu Camera Video

Senzori Parcare Cu Camera Video. Sistemul de parcare este dotat cu 4 senzori performanti ce detecteaza obstacolele din zona in care sunt directionati. 323,70lei de la 284,86 lei detalii.

Senzori parcare cu camera video si display LCD de 4.3 inch from autobliz.ro

Senzori parcare cu display in oglinda s306 119,00 lei selectează opțiunile; Numarul de 4 senzori de parcare permite o acoperire foarte buna a partii din spatele masinii la mersul. De asemenea si piuiau cand dadeam cu spatele.

Senzori Parcare Cu Camera Video Si Display Lcd De 4.3 S602.

As prefera sa nu fie oem ca nu ma dau banii pe afara. Ai livrare rapida in toata tara, plata cu card, in rate fara dobanda sau cu credit online. Descriere produs sistemul de parcare este dotat cu 4 senzori performanti ce detecteaza obstacolele din zona in care sunt directionati.

Read >>  Nicolae Iorga Istoria Romanilor

Beneficiezi De Promotiile Zilei, Deschiderea Coletului La Livrare, Easybox, Retur Gratuit In 30 De Zile Si Instant Money Back.

Senzori parcare cu camera video si display lcd de 7 in oglinda clasa a8000. Preţ cu tva 299,00 lei. Numarul de 4 senzori de parcare permite o acoperire foarte buna a partii din spatele masinii la mersul inapoi, eliminand astfel riscul de a lovi.

Preţ Cu Tva 269,00 Lei.

Sistem de parcare 2 in 1 cu camera de marsarier si senzor de parcare incorporat. Are cineva idee unde pot apela pentru senzori de parcare si camera video cu montaj de la ei? Senzori parcare cu camera video fara.

Senzori Parcare Cu Camera Video Si Display Lcd De 7 In Oglinda S608.

Preţ cu tva 299,00 lei. Sistemul de parcare este dotat cu 4 senzori performanti ce detecteaza obstacolele din zona in care sunt directionati. Sistem de parcare 2 in.

Desigur, Ca Si In Alte Situatii Asemanatoare, Noi Va Recomandam Sa Recurgeti La Serviciile Profesionistilor, Adica Sa Mergeti La Un Service Auto Specializat, Pentru A Instala Intregul Sistem.

Senzori parcare cu camera video 2 in 1 si 2 senzori de parcare incorporati s451 119,00 lei adaugă în coș; Unghi de vizualizare de 170 grade. 323,70lei de la 284,86 lei detalii.