Silimarina Cu Anghinare Pret

Silimarina Cu Anghinare Pret. Semintele acesteia contin silimarina, un compus cu efect antioxidant, antiviral si antiinflamator, benefic pentru sanatatea. Cunoscutul extras de armurariu trateaza afectiuni precum colesterol ridicat sau este administrat in refacerea celulei hepatice.

Complex de silimarina si anghinare preturi, rezultate from www.price.ro

Silimarina forte de la biofarm este un supliment alimentar destinat persoanelor care au probleme cu ficatul. Cunoscuta ca un puternic hepatoprotector si detoxifiant, silimarina a devenit in scurt timp un panaceu pentru problemele hepatice la nivel mondial. Dr.hart complex cu silimarina si anghinare 50compr cut x 50.

Silymarin 80/50 Detox Forte Are Una Dintre Cele Mai Puternice Formule Din 6 Extracte, Ce Combină Cea Mai Intensă Concentrație De Armurariu Cu 80% Silimarină, Din Care 50% Silibină.

Silimarina este de multe ori asociata si cu alte principii active, cu rol hepatoprotector, tocmai pentru a eficientiza actiunea la nivelul diferitelor etape de detoxifiere hepatica: Conform prospectului noul supliment de la naturalis, hepatosuport, sprijina in mod eficient sanatatea ficatului, datorita ingredientelor alese cu grija din compozitia sa. Armurariu (silybum marianum sau ciulinul laptelui) este o plantă cu efecte curative ce crește și la noi în țară, în special în dobrogea, fiind apreciată ca tratament naturist pentru ficat.planta armurariu (eng.

Dieta Cu Extract De Anghinare.

Cumpara online liv complex silimarina si anghinare x 30cps. Herbacom ofera peste 150 de suplimente naturale romanesti si straine de inalta calitate la preturi competitive. Ce este si ce beneficii are, surse, administrare, reactii adverse.

Read >>  Star Shower Motion Cu Telecomandă Pret

Cunoscutul Extras De Armurariu Trateaza Afectiuni Precum Colesterol Ridicat Sau Este Administrat In Refacerea Celulei Hepatice.

Silimarina, denumirea generica a unui complex de flavonoide (silibina, silicristina si silidianina ) ce se gasesc in semintele de armurariu, reprezinta de peste 2000 de ani un remediu eficient impotriva afectiunilor ficatului. Hepatofit 1 (silimarina cu anghinare) este un produs natural sub forma de capsule care sustine buna functionare a ficatului si este recomandat mai ales pentru persoanele care consuma alcool sau medicamente un timp indelungat. Ca supliment alimentar, câte 1 comprimat pe zi, după masă.

80% Silimarină), 200Mg Extract De Anghinare (Min.

Despre armurariu si anghinare se stie ca sunt plante cu proprietati miraculoase, mai ales cand vine vorba de tratarea afectiunilor hepatice. Milk thistle) este folosită de mai mult de 2000 de ani în tratamentul naturist al afecțiunilor ficatului și vezicii biliare. De asemenea, silimarina contibuie la îmbunãtătirea funcțiilor digestive prin sprijinirea secreției de bilă.

Planta Este Folosita Cu Succes In Tratamentul Hemoroizilor.

Extractul de anghinare pentru slabire si detoxifiere trebuie să fie de cea mai bună calitate, obținut prin presare la rece, fără zahăr, îndulcitori, alcool sau diverși compuși. Complexul cu silimarina si anghinare dr.hart contribuie la protejarea şi regenerarea funcţiilor hepatice si la stimularea secretiei biliare. Multi pacienti pierd din vedere efectele silimarinei asupra organismului pe termen lung.ficatul este.