Spitalul Judetean Vaslui Angajari

Spitalul Judetean Vaslui Angajari. Ultimele stiri cu tema spital din localitatea vaslui. Spitalul judetean de urgenta vaslui organizeaza concurs , în conformitate cu prevederile ordinului ministrului sanatatii nr.869/2015, cu modificarile si completarile ulterioare, în vederea ocuparii urmatoarelor posturipublicate in ziarul „viata medicala” nr 11 din 18.03.2022 :

Se fac angajări la Spitalul Judeţean Slatina! Vezi aici ce from www.pro-oltenia.ro

Spitalul municipal de urgență „elena beldiman” bârlad, județul vaslui. Angajări la spitalul județean vaslui. Spitalul judetean vaslui cauta 6 muncitori calificați / necalificați, o spălătoreasă, 4 asistenți medicali principali și debutanți pe diferite secții, 1 bioinginer și 1 auditor pentru posturile de asistenți medicali, spitalul județean de urgență vaslui organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale vacante după cum urmează:

Spitalul Judetean De Urgenta ( Sju) Vaslui Se Afla In Municipiul Vaslui, Resedinta Judetului Cu.

Spitalul judeţean de urgenţã vaslui a scos la concurs 38 de. Încadrarea celor cinci posturi este pe. Potrivit reprezentanţilor spitalului, suplimentarea numărului de asistenţi este absolut necesar în condiţiile în care numărul de posturi aprobat în statul de funcţii este la limita minimă a normativului sau, în unele cazuri, sub limită:

Read >>  Balti Pescuit Vaslui 2019

Spitalul Judetean Vaslui Angajeaza, Fara Concurs, Asistenti Medicali, Registratori, Auditori, Infirmiere, Ingrijitori Si Brancardieri.

Dispensarul tbc din negresti (un post de asistent medical principal licentiat), sectia medicinã internã (un post de asistent. Spitalul județean de urgență vaslui face noi angajări. 5 aprilie 2016 5 aprilie 2016 mihai rodan niciun comentariu angajari, spital, vaslui.

Consiliul Județean Vaslui, Cu Sediul În Vaslui, Str.

Începând cu anul 2017, numărul de. Spitalul judetean de urgenta sf. Spitalul municipal de urgență „elena beldiman” bârlad, județul vaslui.

Spitalul Judetean Vaslui Angajeaza Medici, Fara Concurs!

Nu au fost normate posturi pentru acoperirea concediilor de odihnă, a zilelor de sâmbătă, duminică sau alte sărbători legale în care. Administrator financiar cu indemnizaţie de conducere (0,5 normă) Ultimele stiri cu tema spital din localitatea vaslui.

• Deși Este Mare Nevoie De Cadre Medicale, Conducerea Spitalului Județean De Urgență Vaslui A Fost Nevoită Să Amâne Pentru O Dată Ulterioară Mai Multe Concursuri Pentru Angajarea De Personal Medical Mediu Și Auxiliar.

Spitalul judetean de urgenta ( sju) vaslui se afla in municipiul vaslui, resedinta judetului cu. Un post de asistent medical principal în. 1859 38 anunt selectie dosare concurs pocu: