Statiunea Slanic Prahova Baia Rosie

Statiunea Slanic Prahova Baia Rosie. Casa disponibila pentru inchiriat integral. Baia rosie resort, slanic, prahova.

Weekend la Slanic Prahova Complex Baia Rosie**** from www.dodotravel.ro

The location of the resort will allow you to be 20 minutes' stroll to unirea salt mine. Orasul este situat pe raul slanic, in zona de curbura a subcarpatilor, la o altitudine de 413 m. Inainte am inteles ca acolo exista un strand mult mai mic.

Complexul Turistic Baia Rosie Dispune De 3 Vile Ce Au In Total 49 Camere Duble (In.

Complexul baia rosie este amplasat imediat dupa intrarea in slanic pe partea stinga, chiar la drum, fiind si bine semnalizat; 633 b, in satul varbilau, prahova, la 7 km de slanic. Complex turistic baia rosie resort din slanic prahova.

Baia Baciului Din Statiunea Slanic Prahova:

După rezervare, toate detaliile proprietății, inclusiv numărul de telefon și adresa, vor fi furnizate în confirmarea rezervării și în contul dumneavoastră. 45° 13' 52 north, 25° 56' 14 east region: Căi de acces slanic prahova.

Blvd Muncii No 86, 106200 Salnic Prahova Geographical Location:

Informatii vila baia rosie, slanic complex baia rosie resort este gazda perfecta atat pentru cei ce doresc liniste, departe de oras si pentru cei ce doresc distractie maxima, cat si pentru cei ce doresc o portie de sanatate, prin bai in apele bogate in saruri minerale, impachetari cu namol sau plimbari in salina, la 200 de metri sub pamant. Orasul este situat pe raul slanic, in zona de curbura a subcarpatilor, la o altitudine de 413 m. Cu 11 zile în urmă.

Read >>  Pensiunea La Marele Moft Din Slanic Prahova

Staţiune Balneoclimatică Permanenta În Judetul Prahova.

Located in slanic, baia rosie resort offers contemporary rooms with free wired internet. Hotelul baia rosie resort se afla în stațiunea balneoclimaterică slănic prahova,la mai putin de 15 minute de mers pe jos de salina slanic. Baia roşie resort vă oferă o gamă variată de servicii turistice la standarde înalte, ce impresionează prin calitate, atenţie pentru detalii, confort şi distincţie.

Conform Recensământului Din Anul 2011, Slănic Avea O Populație De 6.034 De Locuitori, Fiind Al Treisprezecelea Centru Urban Al Județului Prahova Din Punct De Vedere Demografic.

Orasul este situat pe raul slanic, in zona de curbura a subcarpatilor, la o altitudine de 413 m. Situat in judetul prahova, la 40 km nord de ploiesti, orasul slanic prahova este cunoscut indeosebi ca statiune balneoclimaterica permanenta. În perimetrul băii baciului se află muntele de sare cu lacul grota miresei, rezervație naturală unică în europa.