Stetoscop Si Tensiometru Emag

Stetoscop Si Tensiometru Emag. Ofera fiabilitate si precizie la un pret economic. Manometru aneroid, cu stetoscopul cap unic.

Trusa Tensiometru manual cu Stetoscop eMAG.ro from www.emag.ro

Dacă nu ai pregătirea necesară folosirii unui tensiometru manual sau mecanic, cu stetoscop, noi recomandăm să te axezi pe modelele electronice sau digitale care sunt extrem de ușor de folosit de toată lumea, indiferent de vârstă. Stetoscopul littmann® 3m™ ofera o experienta exceptionala in auscultatie. 689,00 ron de la 455,00 ron.

053.2 Vezicii Urinare, 22 *.

Domeniul de aplicare ma sura : Tensiometru mecanic little doctor ld 100, stetoscop inclus, suport de birou, spatiu de depozitare ma. Ofera fiabilitate si precizie la un pret economic.

Read >>  Locuri Frumoase Langa Timisoara

Solutia Cea Mai Economica Pentru Masurarea Tensiunii, Atat La Domiciliu Cat Si În Mediul Clinic.

Descoperiti tensiometru stetoscop la preturi reduse (34 produse) Tensiometru advance 3 hira technology, sendo + pulsoximetru. Tensiometrul clasic cu manometru (capsula aneroida) manual pentru determinarea tensiunii arteriale la adulti.

Tensiometru Mecanic De Brat Novama Dura, Manometru Mare, Rezistent La Socuri, Geanta De Depozitare.

Manseta are o lungime ce permite masurarea comoda pentru adulti. Tensiometru digital pentru incheietura mainii cu tehnologie. Tensiometre si stetoscoape aparate aerosoli.

Tensiometrul Aneroid Este Prevazut Cu Un Manometru Modern Fara Stift De Oprire, Para Ergonomica Si Manseta Rezistenta Din Nylon.

Tensiometru de precizie, foarte rezistent, cu manometru si stetoscop incorporat in manseta, fara stift de oprire, cu gentuta de protectie. Tensiometru cu stetoscop si manometru. 053.2 vezicii urinare, 22 * 12cm.

Cumpara Tensiometru Withings Bmp Core W Wifi Sync, Led Screen, Ecg Sensor, Digital Stethoscope De La Emag!

Stetoscoape.ro va ofera o gama larga de stetoscoape originale littmann la cele mai bune preturi de pe piata. Multicare in analizor glicemie, colesterol, trigliceride, bsi. Indiferent ca este vorba despre un tensiometru electronic automat (digital) cu masurare pe brat sau un tensiometru aneroid standard, aceste aparate sunt neinvazive si permit pacientului monitorizarea valorilor tensiunii in orice moment.