Stiri De Ultima Ora Despre Militarii Romani Din Afganistan

Stiri De Ultima Ora Despre Militarii Romani Din Afganistan. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni live, analize, anchete si reportaje. Roman abramovici a avut simptome de otrăvire, după o vizită în kiev.

România, armată NATO? Vrem tehnică de miliarde de euro from www.cugetliber.ro

Stiri, video si portal de ziare romanesti. Știri de ultimă oră din țară și externe. Modul cel mai simplu de a citi si a vedea zilnic actualitatea.

Militarii Batalionului 33 Vanatori De Munte Posada Au Transmis Un Mesaj De Sustinere Pentru Simona Halep, Inainte Ca Sportiva Sa.

Vesti de ultima ora despre unul dintre militarii romani, raniti in afganistan Românca moartă în atacul terorist din londra a fost omagiată: Stiri noi despre cele mai fierbinti subiecte ale zilei.

Știri De Ultimă Oră Din Țară Și Externe.

România a fost una dintre primele ţări care a participat la misiunile isaf, din februarie 2002. Citeste ultimele stiri despre razboi pe stirileprotv.ro. Doi militari romani au murit in afganistan, anunta posturile de stiri.

Read >>  Dejeanul Ro Stiri De Ultima Ora

Urmare Discuţiilor Aliate, Miniştrii Afacerilor Externe Şi.

Ziare, video si stiri de ultima ora. Trei militari romani au fost raniti, vineri, in afganistan, in timp ce se aflau in misiune, in urma exploziei unei masini capcana. Ofiţerii români din forţele pentru operaţii speciale care luptă de peste 15 ani în afganistan sunt răsplătiţi financiar cu solde multiplicate la care se adaugă diverse sporuri pentru operare în zonele de conflict.

Sunt Alături De Militarii Noştri Răniţi Astăzi, În Afganistan, În Timp Ce Executau O Misiune Specifică În Teatrul De Operaţii, Împreună Cu Militarii Americani.

„andreea era o fată frumoasă, inteligentă, cu o mare poftă de viață” Militarii români din afganistan se întorc acasă. Urmărește transmisiuni live, breaking news, reportaje și anchete.

Anunţul A Fost Făcut De Ministrul Britanic Al Apărării.

Duminica, 31 ianuarie 2016, 18:59 actualizat duminica, 31 ianuarie 2016, 19:30 la doar 28 de ani, o mamă are nevoie de ajutor ca să lupte pentru viaţa ei. Potrivit ministrului apărării naționale, mircea dușea, răniții sunt plutonierul major marius sorin diaconeasa (36 de ani, aflat la a patra. Ultimul detaşament românesc din afganistan, format din 140 militari din cadrul batalionului de protecţie a forţei „jderii, este repatriat duminică noapte, în cadrul unei ceremonii, la baza 90 transport aerian din otopeni, la care vor participa ministrul apărării naţionale, nicolae.