Studio De Vanzare Bucuresti

Studio De Vanzare Bucuresti. Tranzactioneaza cu noi si primul transport de mobila este gratuit in bucuresti si ilfov! Edezvoltator prezintă doar informații verificate și materiale standardizate,.

2 camere, apartament de vanzare Bucuresti (judet from www.storia.ro

Se ofera spre inchiriere apartament cu 2 camere tip studio (40mp) in complex cosmopolis. Anunturi pe olx.ro adauga anunt nou. Blocul se afla in apropierea urmatoarelor mijloace.

Edezvoltator Prezintă Doar Informații Verificate Și Materiale Standardizate,.

Oferim spre vanzare garsoniera in zen living apartments, complex rezidential de apartament. Studioul beneficiaza de o bucatarie deschisa. Studio de vanzare, 45 mp, terasa, luminos, pipera 405 080 ron.

Blitz Va Ofera Spre Cumparare Un Studio Cu O Suprafata Generoasa De 45 Mp, Situa.

O solutie soft imobiliar si apartamente de vanzare bucuresti. Gaseste ceea ce cauti, plus multe alte proprietati imobiliare din categoriile de vanzare sau de inchiriat, apartamente, case, terenuri, spatii comerciale si birouri Vezi 194 rezultate pentru garsoniere tip studio bucuresti la cele mai bune prețuri, cu cea mai avantajoasă proprietate începând de la 20.900 eur.

Read >>  Sedinta Foto Craciun Bucuresti

Inserati Imagini Reprezentative Pentru Propunerea Dvs.

Blocul se afla in apropierea urmatoarelor mijloace. Aceasta a fost recent renovata, si este ideala ca investitie. Pe langa acestea gasesti si apartamente de inchiriere, case, terenuri, camere, spatii comerciale, birouri, depozite, garaje de vanzare si de inchiriat pe.

Apartamentul Este Situat Vis A Vis De Una Dintre Piscine, La Etajul 5/10 Si Dispune De Loc De Parcare Exterior.

Alina gheorghita 0720 061 328. Oferta a fost adaugata in portofoliu! 400mp chirie lunara avantajoasa (contract pe.

Va Supunem Atentiei Un Apartament Cu 2 Camere Tip Studio In Zona Lacul Tei, In Imediata Apropiere Facultatea De Constructii Si Parcul Tei.

Parcul herastrau este la aproximativ 15 minute de plimbare, accesul catre toate punctele importante ale bucurestiului fiind extrem de usor. Vanzare garsoniera zen politehnica/ etaj 9. Studio ultramodern, finalizat in decembrie 2017.