Tren Alba Iulia Timisoara

Tren Alba Iulia Timisoara. La ora 00:51 (a doua zi). Trenul numarul ir 15048, operat de catre transferoviar calatori pleaca din alba iulia la ora 17:57 si ajunge la cluj napoca la ora 20:28.

Femeie accidentată mortal de tren în municipiul Târgu Jiu from adevarul.ro

Află informații cu privire la orarul trenurilor de călători între principalele orașe din românia, cu date direct de la operatorii cfr călători, transferoviar călători, regio călători, interregional călători și astra trans carpatic. Când călătoriți de la timişoara la alba iulia, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 57,83 ron. La ora 00:51 (a doua zi).

Află Informații Cu Privire La Orarul Trenurilor De Călători Între Principalele Orașe Din România, Cu Date Direct De La Operatorii Cfr Călători, Transferoviar Călători, Regio Călători, Interregional Călători Și Astra Trans Carpatic.

Prețurile vor varia când călătoriți de la alba iulia la timişoara. La ora 00:51 (a doua zi). Aflați informații cu privire la mersul trenurilor de călători, iar cu cel puțin 6 ore înainte de plecarea trenului puteți opta pentru biletele de tren cfr călători online.

Read >>  Cariere Spitalul Judetean Braila

Pe Calea Ferata Este De 42 Km.

Durata calatoriei este de 1 ore si 21 minute. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 22,35 ron, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. Alternatively, romanian railways (cfr) operates a train from timişoara nord to alba iulia 3 times a day.

Găsiți Prețurile La Bilete, Informații Și Orare Detaliate.

Când pleacă autocarul din timișoara către alba iulia? Distanta dintre alba iulia si zlatna hcv. Află informații cu privire la orarul trenurilor de călători între principalele orașe din românia, cu date direct de la operatorii cfr călători, transferoviar călători, regio călători, interregional călători și astra trans carpatic.

Trenul Numarul R 16356, Operat De Catre Regio Calatori Pleaca Din Alba Iulia La Ora 23:30 Si Ajunge La Zlatna Hcv.

Interregio 1766 (ir 1766) trenul de noapte ir 1766 din timișoara spre iași. Cumpărați online bilete de tren. Mersul trenurilor timisoara nord alba iulia iti pune la dispozitie toate informatiile cfr cu privire la aceasta ruta, orarul complet, pretul biletelor, intarzierile, distanta feroviara, timpul de parcurs cat si dotarile pe care trenul le are:

Căutați Rapid Rute Cu Trenul În România Între Cele Aproape 2000 De Stații Ale Rețelei Cfr.

Informatii despre trenul r 16356 de la alba iulia la zlatna hcv. Times, prices and cheap tickets online for all buses from timişoara to alba iulia. Pentru a călători cu trenul alba iulia în budapesta, citiți următoarele informații.