Tren Videle Bucuresti Nord

Tren Videle Bucuresti Nord. Mersul trenurilor videle bucuresti nord iti pune la dispozitie toate informatiile cfr cu privire la aceasta ruta, orarul complet, pretul biletelor, intarzierile, distanta feroviara, timpul de parcurs cat si dotarile pe care trenul le are: Călătoria între videle și bucurești cu trenul durează de obicei 1 h 9 min pentru a acoperi o distanță de 50 km.

Tren IR1581 Bucuresti Nord Constanta pleaca din from www.youtube.com

Wifi, priza, aer conditionat, spatiu pentru fumatori si multe altele. Călătoria între videle și bucurești cu trenul durează de obicei 1 h 9 min pentru a acoperi o distanță de 50 km. Trenuri din bucurești către videle:

Când Pleacă Autocarul Din București Către Videle?

08:52 bucuresti gara cfr bucuresti nord. Tren regio 9308 din videle virtoapele radoiesti atirnati rosiori nord ciolpani galateni olteni: Cea mai scurtă călătorie de la videle la bucurești vă va duce 43 min.

Wifi, Priza, Aer Conditionat, Spatiu Pentru Fumatori Si Multe Altele Informatii Feroviare.

Mersul trenurilor bucuresti nord videle iti pune la dispozitie toate informatiile cfr cu privire la aceasta ruta, orarul complet, pretul biletelor, intarzierile, distanta feroviara, timpul de parcurs cat si dotarile pe care trenul le are: Ati ales sa cautati legaturi cu trenul intre bucuresti nord si videle pe data de 28.03. Mersul trenurilor bucuresti videle 2021.

Read >>  Locuri De Munca Bucuresti Noi

Trenuri Din București Către Videle:

Rute de transport, harta rutelor, numere trenur tren videle bucuresti.mersul trenurilor videle bucuresti nord iti pune la dispozitie toate informatiile cfr cu privire la aceasta ruta, orarul complet, pretul biletelor, intarzierile, distanta feroviara, timpul de parcurs cat si dotarile pe care trenul le are: Mersul trenurilor bucuresti nord videle iti pune la dispozitie toate informatiile cfr cu privire la aceasta ruta, orarul complet, pretul biletelor, intarzierile, distanta feroviara, timpul de parcurs cat si dotarile pe care trenul le are: De la bucurești la videle circulă 4 autobuze cu plecare din stațiile autogara internationala rahova, gara cfr bucuresti nord.

Trenul Numarul R 9351, Operat De Catre Cfr Calatori Pleaca Din Bucuresti Nord La Ora 04:40 Si Ajunge La Videle La Ora 05:28.

Află informații cu privire la orarul trenurilor de călători între principalele orașe din românia, cu date direct de la operatorii cfr călători, transferoviar călători, regio călători, interregional călători și astra trans carpatic. Wifi, priza, aer conditionat, spatiu pentru fumatori si multe altele. Wifi, priza, aer conditionat, spatiu pentru fumatori si multe altele.

Informatii Despre Trenul R 9351 De La Bucuresti Nord La Videle.

Pleacă o dată pe zi la 4:40. De la videle la bucurești. Linia r 9351 de tren (bucurești nord‎→videle) are 2de stații, prima stație la bucurești nord și ultima stație la videle.