Uraganul Irma Se Indreapta Spre Romania

Uraganul Irma Se Indreapta Spre Romania. Uraganul irma a atins cuba cu rafale estimate la peste 260 de kilometri pe oră. Potrivit sursei citate, ilanţul morţilor ar putea creşte în continuare, pe măsură ce serviciile de salvare ajung în zonele isolate afectate de ploaie şi de vântul puternic.

Uraganul Dorian, ridicat la categoria 4, se îndreaptă spre from news.ournet.ro

Începând de la ora locală 18,00 (22,00 gmt), ochiul uraganului, localizat la mai puţin de 100 km. Începând de la ora locală 18,00 (22,00 gmt), ochiul uraganului, localizat la mai puţin de 100 km. Acum, irma se îndreaptă spre peninsula florida, dens populată, care se pregătește pentru o lovitură foarte puternică.

Potrivit Sursei Citate, Ilanţul Morţilor Ar Putea Creşte În Continuare, Pe Măsură Ce Serviciile De Salvare Ajung În Zonele Isolate Afectate De Ploaie Şi De Vântul Puternic.

Uraganul irma a atins cuba cu rafale estimate la peste 260 de kilometri pe oră. La orele 21.00 gmt, furtuna tropicală maria a fost avansată în uragan de categoria 1, nivelul. Acum, irma se îndreaptă spre peninsula florida, dens populată, care se pregătește pentru o lovitură foarte puternică.

Uraganul Irma, Una Dintre Cele Mai Puternice Furtuni Produse În Ultimul Secol În Oceanul Atlantic, Se Îndreaptă Vineri Spre Florida, După Ce A Lovit În Plin Zona Caraibelor, Provocând Moartea A 19 Oameni Şi Distrugeri Catastrofale, Relatează Reuters.

Uraganul irma a lovit joi insulele turks şi caicos, după ce a zdrobit insulele din caraibe, omorând 14 persoane şi lăsând mii de persoane fără adăpost. Uraganul maria are pana in acest moment un traseu similar cu cel al uraganului irma si se indreapta spre puerto rico, republica dominica si haiti. Uraganul irma, cu rafalele sale de vânt de peste 200 km/h, a început sâmbătă seară să se îndrepte spre florida, conform autorităților cubaneze, citate de afp.

Read >>  Peter Pan Dublat In Romana 2

„Uraganul A Lăsat În Urma Sa Distrugeri, După Ce A Inundat Insula Ocracoke”, A Adăugat El.

Însoţită de rafale de vânt care pot atinge viteze de 260 de kilometri pe oră, furtuna tropicală lane a devenit uragan de categorie maximă şi se îndreaptă ameninţător către insulele hawaii, arhipelag din oceanul pacific. Uraganul irma se îndreaptă spre statul american florida. Statele în care a fost decretată starea de urgență.

Românii Care Lucrează În Vestul Europei Trebuie Să Ştie Că Un Uragan Violent Se Îndreaptă Spre Acele Zone.

Puternica furtuna se indreapta spre statul. Începând de la ora locală 18,00 (22,00 gmt), ochiul uraganului, localizat la mai puţin de 100 km. Președintele donald trump a declarat că irma este “o furtună cu un potențial distructiv absolut istoric” și a îndemnat populația să asculte recomandările forțelor de ordine.

Începând De La Ora Locală 18,00 (22,00 Gmt), Ochiul Uraganului, Localizat La.

Uraganul lane se îndreaptă ameninţător spre insulele hawaii. Pe această insulă se află aproximativ 800 de locuitori ale căror case au fost inundate şi au rămas fără curent electric. Acum, irma se îndreaptă spre peninsula florida, dens populată, care se pregătește pentru o lovitură foarte puternică.