Uratura Vesela De Anul Nou

Uratura Vesela De Anul Nou. Mesajul transmis e de viaţă lungă,sănătate şi prosperitate. Sa va aducem bucurie anul rodnic sa va fie.

Traditii, obiceiuri si superstitii de Revelion. Ce se from ziare.com

Aho, aho, sara sfântului vasile, la mulți ani, români, cu bine! Uratura de anul nou (versuri): Sa va aducem bucurie anul rodnic sa va fie.

Așa Încep Multe Dintre Urăturile Cu Care Copiii Colindă Pe La.

Haideti de revelion sa celebram venirea anului 2013 cu focuri de. Vă doresc întâi de toate, un an nou cu sănătate, voie bună, trai ușor, bucurie și mult spor. Fericire, sanatate, si numai belsug in toate.

În Continuare, Câteva Urături Mai Noi Sau Mai Vechi, Mai Tradiționale Sau Mai Amuzante.

Urături haioase de anul nou: Urătură cântată de sfântul vasile 3. La anul si la multi ani! anul nou, o bucurie viata toata sa va fie!

Read >>  Platou Aperitiv Anul Nou

Zurgalai Si Clopotei, Ceala Roata Mai Flacai!

Plugusorul mititel, cu rotitele de fier, trag baieti vartos de el. „la anul si la multi ani!” Vezi și alte urături de anul nou… posted in urături colinde | tagged malanca, plugusorul, urătură, urătură 2020, urătură 2021, uratura cantata, uratura de anu nou, uratura de sfintul vasile, uratură din batrâni, uratura haioasa, uratura traditionala, uratura vesela, urături, uraturi 2020,.

Trimise De Darksnip3R, Au Contribuit Şi Georgex99, Claudiu Dumitru Barladeanu, Barladeanu Maria Oana & Stefania Prisecaru.

Aho, aho, sara sfântului vasile, la mulți ani, români, cu bine! Robert marian grigoriu spune ca il cheama mos petru si ca “nu are casa si nu cerseste, traieste din ce i. Să primiți doar vești de bine, în noul an care vine.

Va Doresc Intai De Toate, Un An Nou Cu Sanatate, Voie Buna, Trai Usor, Bucurie Si Mult Spor.

O altă urătură de anul nou: Anul nou, o bucurie viața toată să vă fie! Doamne binecuvântează, casa care o urează.