Vanzari Apartamente 2 Camere Galati Persoane Fizice

Vanzari Apartamente 2 Camere Galati Persoane Fizice. Iti punem la dispozitie cele mai noi anunturi cu apartamente de vanzare, cu 3 camere, in zone care te intereseaza din galati. Gaseste si cumpara apartamentul corespunzator nevoilor tale pe imobiliare.ro, in sectiunea vanzari apartamente.

Apartamente de vanzare in Galati Compariimobiliare.ro from compariimobiliare.ro

Apartamente 2 camere persoane fizice olxro. Prețul, locația și valoarea achiziției tale pe viitor. Persoana fizica cumpar garsoniera sau apartament 2 camere in ploiesti, prahova de la proprietar, ofer plata pe loc.

Vanzare Apartament 4 Camere, Ps Uri, Etaj 3, 115 000 Euro.

1 descriere de vanzare apartament cu 2 camere în micro 20, etaj 1, cu o suprafatã utila de 58 m2,. Tiglina 1 galati galati telefon validat repostat automat. Va oferim spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate,zona mazepa2, etaj3, renovat, centrala termica, termopan, usi interioare schimbate, gresie, faianta, parchet, izolat exterior.merita vazut!

67 000 Eur 69 000 Eur.

115 000 € 4 camere 110 m² Market penny, scoala nr.40, mall dunarea etc. Întregul apartament este complet mobilat si utilat, dispunând de urmãtoarele:

Apartamente 2 Camere Persoane Fizice Olxro.

Persoana fizica cumpar garsoniera sau apartament 2 camere in ploiesti, prahova de la proprietar, ofer plata pe loc. Se poate vinde mobilat sau nu. Gaseste si cumpara apartamentul corespunzator nevoilor tale pe imobiliare.ro, in sectiunea vanzari apartamente.

Persoana Fizica Cumpar Garsoniera Sau Apartament 2 Camere In Ploiesti, Prahova De La Proprietar, Ofer Plata Pe Loc.

Vanzare apartament 2 camere semi. 338 de apartamente de vanzare cu 3 camere in galati. Apartament 2 camere cameliei decomandat cf 1 etaj 4 balcon 7 m boxa apartament foarte curat preț.50.000€.0723763353.

In Zona Se Regasesc Toate Facilitatile Necesare:

Agentia imobiliara deluxe va prezintă oferta de vanzare a unui apartament decomanda. De vanzare apartament 2 camere in galati. Se vinde complet mobilat si utilat.