Vila Gal Lacul Rosu

Vila Gal Lacul Rosu. Hotelul lacu rosu este situat in mijlocul unui peisaj pitoresc, la 200 de metri de lacul rosu, si pune la dispozitie. Vila gal, constructie noua, impresioneaza atat prin amplasare, cat si prin materialele si decoratiunile folosite in constructia vilei.

Vila Gal Lacu Rosu 3*** Cazare in Lacu Rosu from www.infopensiuni.ro

Lacul rosu se afla la o distanta de 1,4 km fata de pensiune, iar manastirea lacul rosu se afla la 1,5 km. Cheile sugaului bicaz chei / moldova. Despre vila gal lacu rosu.

Vila Gal *** Se Afla La 500 Metri De Lacul Rosu.

La 10 minute distanta este lacul rosu. 17 numar de camere disponibile: Vila gal se afla la 500 metri de lacul rosu.

Lacul Rosu, Lacu Rosu De La 1 Lei/Noapte.

Oferta tarife cazare hotel turist si casute la vila bradu in statiunea lacu rosu. Vila marian din lacu rosu | numar de locuri de cazare: Hotelul lacu rosu este situat in mijlocul unui peisaj pitoresc, la 200 de metri de lacul rosu, si pune la dispozitie.

Read >>  Covoare Pierre Cardin Dragonul Rosu

Sunt Mai Multe Legende Legate De Lacul Rosu, Din Judetul Harghita, In Apropiere De Cheile Bicazului Si Gheorgheni.

Vila gal este înconjurată de păduri luxuriante şi se află la 500 de metri de malul lacul roşu. Pensiunea paleu bicazu ardelean / cheile bicazului. Ceea ce am gasit la vila gal (lacu rosu) depaseste orice imaginatie.

Republicii, Bicaz Aici Veti Gasi Ofertele De Cazare Din Zona Incepand Cu Pensiuni Sau Apartamente Inchiriate In Regim Hotelier, Pana La Oferte De Cazare La Vile Si Hoteluri.

Vila gal, constructie noua si eleganta, are o capacitate de cazare de 18 locuri in 8 camere duble dotate cu tv, digitv, terasa, minifrigider si bai proprii amplasate pe cele 2. Vila gal din lacu roșu. — cazare lacu roșu, vila gal

Lacul Rosu Si Cheile Bicazului Situate In Harghita Romania.

Red lake is a natural dam lake, situated at the foot of hasmas mountains, near the town of gheorgheni, harghita county. Toate spaţiile de cazare de la gal au podea din lemn de esenţă. Prezentarea zonei turistice lacul rosu si bicaz cele mai frumoase zone din romania.