Vremea La Vaslui Pe 10 Zile

Vremea La Vaslui Pe 10 Zile. Prognoza meteo detaliată pe ore, detalii despre temperatură, presiune, umiditate, vânt și precipitații. Temperatura intre 4° c si 18° c.

Vremea La Brasov Pe 10 Zile 6 from gfgfvvfgctry6.blogspot.com

Acum astăzi mâine 3 zile 10 zile 2 săptămâni. Informația prognozei meteo, vremei se actualizează zilnic Afla prognoza pe 10 zile pentru arad.

Informatiile Despre Prognoza Meteo Pe 15 Zile In Constanta Sunt Actualizate La 2 Ore.

Vremea, meteo pentru următoarele 3 zile în județele româniei are un grad de precizie apropiat de 95%, iar pentru următoarele 7 zile în românia gradul de precizie este de 85% și pentru următoarele 10 zile vremea în românia precizia la datele prognozei meteo este aproximativ de 80%. Vremea pentru arad pentru zilele urmatoare. Stai informat citind prognoza meteo pe urmatoarele 15 zile in cele mai importante orase ale tarii.

Ziua Saptamanii Si Data Calendaristica, O Pictograma Pentru Starea Vremii, Scurta Descriere A Conditiilor Atmosferice Din Acea Zi, Temperatura Maxima Si Minima, Cantitatea De Precipitatii, Probabilitatea De Precipitatii, Viteza Maxima A Vantului, Valori Maxime Pentru Rafalele De Vant,.

Deschidere politistul anului la vaslui a rezolvat douã cazuri cunoscute în tot judetul. Informația prognozei meteo, vremei se actualizează zilnic Afla prognoza pe 10 zile pentru pietroşiţa.

Read >>  Tabla Tip Tigla Vaslui

Vremea Pentru Chiceni Pentru Zilele Urmatoare.

Vremea în căzănești, negrești, județul vaslui. Afla vremea pe urmatoarele 15 zile pentru intreaga tara. La nivel de zi, prognoza meteo este impartita pe intervale orare (din 3 in 3 ore) si contine urmatorii parametri meteorologici:

Prognoza Meteo In Municipiul Bârlad Luni, 21 Martie, 2022, Municipiu Din Judetul Vaslui, Vremea Pe Ore In Bârlad Azi, Maine Si.

Vremea în românia pentru 10 zile este cu o precizie de 70% , pentru 5 zile cu 80% , pentru 3 zile cu 90% , deaceia să luați în calcul și aceasta pentru a avea date exacte despre prognoza meteo. 9°c / 0°c insorit |. Prognoza meteo zilnica pe urmatoarele zile (nedetaliata pe ore) prezinta urmatoarele informatii:

Pentru Actualizari Despre Starea Vremii In Constanta Accesati Constant Aceasta Pagina.

Prognoza meteo detaliată pe ore, pe 7 sau 10 zile, detalii despre temperatură, presiune, umiditate, vânt și precipitații. Afla prognoza pe 10 zile pentru vaslui. Vremea pentru pietroşiţa pentru zilele urmatoare.